Vilka är vi?

Vi är fyra kvinnliga företagare med olika kompetens som gått samman för att skapa SPACET.
Vi förenas i vår syn på människan som en helhet och vi drivs av att bidra till ökat välmående. Genom att vi erbjuder en bredd av upplevelser och behandlingar hoppas vi att du hittar vad just du behöver.


Vi som driver Spacet har alla vårt eget företag och här kan du läsa mer om varje enskild företagare.

Tveka inte att höra av dig om du undrar över något. Du hittar våra kontaktuppgifter nedan.

Marie Karlsson

MASSAGE

Marie är utbildad medicinsk massageterapeut med stort fokus på individen som helhet.
Maries huvudfokus är djupavslappning, återhämtning, att skapa flöde och minska spänningar. Varje behandling anpassas utifrån dig och dina behov.

Under 2024 vidareutbildar sig Marie även till holistisk livsstilscoach.

Tove Blomdahl

OSTEOPATI & MASSAGE

Osteopatins grundpelare att se till hela människan och hjälpa till att reda ut smärtproblematik. Som Osteopat tar Tove hänsyn till rörelsemönster, tidigare smärthistorik, livssituation och generell hälsa i sin bedömning. Fokuset är att hitta det som kan hjälpa kroppen att läka sig själv.
Tove arbetar med djupgående och ytlig muskel- och ledbehandling anpassad efter individens behov och förutsättning. Du får även hjälp med vad du själv kan eller behöver göra för att förbättra din hälsa och smärta.

Linn Widenberg Arlbring

DANS & YOGA

Linn är utbildad yogalärare och har en Kandidatexamen i Danspedagogik samt lärarutbildning med Lärarlegitimation. Inom yogan har Linn utbildat sig inom Global Yoga för Tiina Ravelin med certifikat på 200h inom yogans grunder och personliga klasser med fördjupning inom yinyoga (Kajsa Henningson) och yogafilosofi- yoga in life (Simon Krohn) Hon har även gått utbildning inom restorative yoga (Ulrica Norberg & Hillevi Borga).


Under 2024-2025 går Linn en fördjupningsutbildning Yoga for life Training på 300h för 500 h certifikat.
Linn har en vision om att göra yoga och rörelse tillgänglig för alla oavsett kropp och bakgrund. Att alla kan röra sig men det är viktigt att var och en gör det på sitt sätt och utifrån sina egna möjligheter.


Johanna Selin Månsson

YOGA & LJUDBAD

Johanna har utbildningar inom yoga och soundhealing som vi i SPACET kallar för ljudbad.

Vid ett ljudbad sveper tonerna av de sjungande kristallskålarna över oss och det känns som att hela kroppen lyssnar. Ett ljudbad kan hjälpa till att stilla tankarna och upplevs ofta som djupt återhämtande. Dess vibrationer är mjuka och hjälper kropp och sinne in i avslappning.